Emet Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://emetogretmeneviaso.meb.k12.tr
Adres : Kapaklıca Mahallesi Yusuf Kayalı Caddesi No6 Emet KÜTAHYA
VİZYON : Yerel ve küresel rekabet anlayışı içerisinde dünya standartlarında hizmet sunan, Tüm çalışanlarının parçası olmaktan gurur duyduğu, alanında lider, tüm organizasyonlara model bir kuruluş olmak.
MİSYON : Kalite politikamız, stratejik hedeflerimiz ve ilgili mevzuat doğrultusunda; Otelcilik, lokantacılık ve sosyal hizmetler etkinliklerindi evrensel standartlarda yürüterek, Sürekli iyileşmeyi hedefleyen personeli ile müşteri odaklı hizmet vermektir.
BAŞARILAR : 0

Otel Odası :16
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Geçmişinde şanlı zaferlere sahip olan Gazi Emet termal kaynaklarıyla oldukça güzel bir termal turizm merkezidir. Ayrıca Emet çağın en önemli madenleri arasında gösterilen oldukça zengin bor madeni yataklarına sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Emet İlçe Merkezinde olan kurumumuz, Kütahya İl Merkezi´ne yaklaşık 100 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :